Tweedehands toestellen

De voorraad van onze tweedehands toestellen veranderd wekelijks in verband met verkoop. Contact ons via ons e-mailadres doormiddel van ons contactformulier zodat wij kunnen kijken of uw model op voorraad is of binnenkort bij ons beschikbaar is.

Tweedehands iPhone

iPhone reparatie bij CuraRepair

 1 maand garantie
Snel weer bereikbaar
Geen wachttijden
Meer dan 7 jaar ervaring
Binnen 30 minuten klaar

Wat is “tweedehands” bij CuraRepair?

Een tweedehands iPhone bij CuraRepair is een Apple smartphone die voor de verkoop volledig is gereviseerd. Dit houd in dat het toestel is gerepareerd, schoongemaakt, geüpdatet en indien nodig van nieuwe onderdelen is voorzien. Hierdoor heeft een de iPhone de kwaliteit van een nieuw toestel, maar betaal je veel minder.

Waarom zou ik een tweedehands iPhone kopen?

Een tweedehands iPhone is ideaal voor mensen die graag een kwalitatief goede telefoon willen, maar een nieuwe iPhone te duur vinden. Omdat het toestel volledig is gecontroleerd, weet je zeker dat je iPhone aan de kwaliteitseisen van een nieuwe smartphone voldoet. Daarnaast krijg je op een tweede hands iPhone bij CuraRepair 1 maand garantie, waardoor je telefoon kosteloos wordt gerepareerd of vervangen wanneer er toch iets aan mankeert.

Is de kwaliteit van een tweede hands telefoon bij CuraRepair net zo goed als een nieuwe?

Tweedehands iPhones bij CuraRepair worden in verschillende gradaties aangeboden. De indeling is gebaseerd op de kwaliteit van de iPhone, waarbij er gelet wordt op krasjes, deukjes en andere onvolkomenheden. Een veelgebruikte onderverdeling in kwaliteit is:

A-grade
B-grade
C-grade

Bij CuraRepair verkopen wij iPhones met A-grade, B-grade of C-grade conditie.

A-grade iPhone

iPhone met vijf sterren
Zo goed als nieuw: geen zichtbare gebruikssporen
Hoogwaardige kwaliteit onderdelen
Gecontroleerd door professionals

B-grade iPhone

iPhone met vier sterren
Lichte gebruikssporen
Hoogwaardige kwaliteit onderdelen
Gecontroleerd door professionals

C-grade iPhone

iPhone met drie sterren
Duidelijke gebruikssporen
Hoogwaardige kwaliteit onderdelen
Gecontroleerd door professionals

Soms heeft CuraRepair ook Grade A+ toestellen. Dit zijn zogenaamde “retouren”. Dit betekend dat het toestel binnen de wettelijke termijn van 14 dagen door de aankoper geretourneerd is naar de gecertificeerd verkoper. Deze toestellen zijn dan helemaal nieuw en voorzien van Apple garantie. Echter kan dit toestel niet meer als nieuw verkocht worden maar als Grade A+ toestel.

Wat ontvangt u bij een tweedehands iPhone?

Wanneer u een tweedehands iPhone bij CuraRepair besteld, ontvangt u een luxe verpakking met hierin een iPhone. Ook levert CuraRepair accessoires bij de tweedehands iPhone. Iedere verpakking bevat de volgende artikelen:

Gesealde refurbished iPhone
Gecertificeerde USB-lader
Gecertificeerde USB-kabel
Headset (indien beschikbaar)
Sim-tray opener tool

Contact

CuraRepair
Fraeylemaborg 17
8219 BJ Lelystad

06-30364240
06-30364240
info@curarepair.nl

Openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 16:00 - 21:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 16:00
Zaterdag 10:00 - 15:00
Zondag Gesloten

Meest voorkomende problemen bij iPhones

%

Scherm

%

Batterij

%

Dockconnector

%

Waterschade

Bent u benieuwd naar de kwaliteit schermen welke CuraRepair aanbied? klik dan hier.

Erg vriendelijk goed en snel geholpen, ontzettende goede kwaliteit.
m.c B.
m.c B.
Mijn zoon ging op de iPad staan waardoor deze een eigen wil kreeg. Ik ben eerst bij een andere winkel beland. Daar vertelde ze mij dat het scherm en de LCD vervangen moest worden, duur grapje. Ik heb daarna contact gehad met Mike. Deze heeft kosteloos mijn iPad onderzocht en kwam tot de conclusie dat alleen het scherm vervangen moest worden. Dit gedaan en de iPad werkt als nieuw.Bedankt Mike 👍🏼👍🏼
Grey Investments SL. I.
Grey Investments SL. I.
Mijn scherm van mijn iPhone 6S plus was gebarsten. Ik heb bij Mike een offerte aangevraagd voor het repareren van het scherm. Hij bood mij ook een refurbished iPhone 8 plus aan. Ik heb mijn 6S plus kunnen in ruilen en door wat bij te betalen heb ik een A kwaliteit 8plus voor terug gekregen. Super service!
Delano H.
Delano H.
Goede professionele service voor een leuke prijs. Zeker een aanrader!
Hans
Hans
Mijn scherm was gebarsten nadat hij van de bank gleed. Dit werd is zeer goed verholpen. Ze kwamen er ook achter dat er andere gebreken waren. Het geluid was slecht en microfoon werkte minder door de val. Bedankt voor de goede service. Ik kom graag bij jullie terug voor een reperatie aan mijn telefoon
karsten P.
karsten P.
Had mijn Iphone laten vallen, beeldscherm kapot. Kon dezelfde dag nog terecht en een paar uur later al gemaakt! Goede kwaliteit snelle service. En werd vriendelijk behandeld. Echt een aanrader!
Lisette van der E.
Lisette van der E.
Mijn iPhone had wat problemen met het geluid, waardoor ik ook niet meer kon bellen. Erg vervelend natuurlijk, want ik had hem nodig voor mijn werk. Gelukkig kon ik snel bij Curarepair terecht en was de telefoon snel weer gerepareerd! Top service!
Stan L.
Stan L.
Mijn iPhone ging niet meer aan en deed helemaal niets meer. Nadat Mike er naar gekeken had kwam hij erachter dat batterij defect was. Hij belde mij met de kosten voor het vervangen van de batterij. Ik hoefde alleen de kosten voor de reparatie te betalen en geen onderzoekskosten! Ik ben super blij want ik kon snel terecht!
Chanel van L.
Chanel van L.
Mijn iPhone was gevallen en deed niks meer. Meteen Cura Repair een berichtje gestuurd. Gelukkig kon het snel gerepareerd worden en ben ik nu weer blij met mijn nieuwe scherm. Super goede, professionele vriendelijke service en een leuke prijs. Echt een aanrader!!
Bodith L.
Bodith L.

Schadedekking met je eigen verzekering

iPhone kapot? Vaak wordt dit gedekt door je eigen inboedelverzekering. Hier heb je geen aparte toestelverzekering voor nodig. Niet zeker of je verzekerd bent? Neem contact op met CuraRepair!